Søgemaskineviden Oktober 2016

Ubersuggest nøgleordsforslag

I denne omgang, vil jeg prøve kort og koncist at forklare hvordan man selv kan finde søgeordsmuligheder med et konkret værktøj.

Ubersuggest

Der findes mange værktøjer til at finde de bedste søgeord, et rigtig godt værktøj man kan bruge er dog Ubersuggest. Det eneste I skal, er at bruge de indstillinger for sprog i foretrækker, også skrive et de søgeord I finder relevante, i feltet ovenfor. Hvis vi f.eks. tager udgangspunkt i en webshop, som sælger sneakers til danske kunder.

img

Herefter vil der komme mange forskellige forslag til forskellige søgeord, som måske er relevante for jeres hjemmeside. Hvis I finder et søgeord der er interessant, skal I blot trykke til venstre i den tomme boks.

Når I har valgt de relevante søgeord, kan I trykke på “keywords selected”. Her vil alle de valgte søgeord være. Derfra kan I vælge om I vil se dem som tekst, hvorfra I kan kopiere dem, eller om I vil downloade dem. Hvis I vælger at downloade dem, vil de blive hentet som en Excel fil. Det bedste vil være at se dem som tekst og kopiere dem, da I ellers vil skulle rette i Excel filen før den kan bruges.

img

Det er så disse søgeord som I skal bruge.

Undersøg om din side er lavet korrekt

Med Optimering Ekspres værktøjet på din hjemmeside, kan du se om dine elementer er sat korrekt op til din sides søgeord.

img

Vil du vide mere om ovenstående?

Så kontakt understående


Gider du ikke selv, eller vil du endnu mere?

Vi kan lave kompleks søgemaskineoptimering for dig, uden at du skal gøre noget selv. Kontakt understående hvis det er interresant og vi forklarer nærmere.

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.